Programma

Ben jij het ook beu om elke film vanaf je eigen bank/bed te bekijken? Bij Louwman’s Toyota World hebben wij de oplossing! Je kan bij ons je eigen privé bioscoop huren voor maximaal twee personen. In deze bioscoop kan jij je eigen serie of film bekijken. Daarnaast is het mogelijk om de collectie van Louwman’s Toyota World te bewonderen, speciaal geopend voor maximaal twee gasten.

Hoe werkt dit?

Je kan via deze pagina een tijdslot van 3 uur reserveren. In deze 3 uur mag je gebruik maken van de bioscoop en kan je eten & drinken van te voren bestellen. Wij zullen ervoor zorgen dat de bestelde producten klaarstaan en jullie kunnen genieten van een (romantische) film/serie in jullie eigen privé bioscoop. Om films en series te kunnen bekijken, moet je in het bezit zijn van een eigen Netflix account of een andere streamingdienst. Na afloop zullen wij ervoor zorgen dat de bioscoopzaal weer volledig schoongemaakt en gedesinfecteerd wordt, mede om verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen.

Wil jij boeken?

Boeken kan via het online reserveringsysteem. Geef vooraf ook je keuze betreft Eten & Drinken door, zo kunnen wij jullie filmbeleving compleet maken. Kosten voor dit bijzondere uitje bedragen €15,- per persoon, met een maximum van twee personen.

Informatie

Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonksveer
€15,- per persoon, met een maximum van twee personen.
Maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00

Eten & Drinken

Popcorn €2,-
Nacho's €3.50,-
M&M’s €3,-
Chips (naturel/paprika) €2,-
Fris €2.50,-
Bier €2.50,-
Wijn €3.50,-